Web Analytics Made Easy - Statcounter

معلمی از خطه کردستان و زاده بیجار گروس، معلمی که نام و آوازه فداکاری‌هایش، همچون اسمش تا ثریا رفته و همه او را به عنوان فرشته نجات کودکان این مرز و بوم می‌شناسند.

معلمی که در طی ۲۶ سال خدمت خود در روستاهای محروم و دور افتاده استان، خود را وقف آینده و رسیدگی به کودکان محروم روستایی کرده است.

در دوران کودکیش رویای پرواز را در سر می‌پروراند و آرزویش این بود که خلبان جت‌های جنگی شود و آینده خود را در خلبانی می‌دید، اما دست تقدیر او را به سوی شغل معلمی سوق داد تا فرشته نجاتی باشد برای کودکانی که از فقر و محرومیت و بیماری رنج می‌برند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲۶ سال از عمر خود را در روستاهای دور افتاده و محروم استان صرف کرد تا هیچ کودکی به دلیل دوری و عدم توان مالی از تحصیل بازنماند.

ثریا مطهر نیا، معلمی فداکار و دلسوز که همه هم و غم خود را برای کودکان محروم روستایی گذاشته و سمنی را راه‌اندازی کرده است که امروزه قریب به یک هزار و ۱۰۰ کودک را تحت پوشش خود قرار داده است که از این تعداد کودک نزدیک به ۲۷۰ نفر از آن‌ها از بیماری‌های سخت رنج می‌برند و نیازمند درمان فوری هستند.

در بیست و ششمین سال خدمت خود، برای اولین بار در بنیاد وارکی در لیست ۱۰ معلم برتر جهان قرار گرفت.

کارنامه فداکاری‌ها، جان‌فشانی‌ها و از خود گذشتن‌ها و اقدامات انسان دوستانه این معلم فداکار بیجاری آنچنان وسیع است که همه یقین داشتند که جایزه یک میلیون دلاری وارکی متعلق به وی خواهد بود؛ جایزه‌ای که قرار بود صرف کودکان محروم روستایی شود.

بر خلاف انتظار همه، در پشت پرده این حکایت شیرین و دلچسب انتخاب معلم کردستانی در لیست معلمان برتر دنیا، هرچه که بود، جایزه وارکی به وی نرسید!!

این معلم فداکار بیجاری گفت: جایزه یک میلیون دلاری وارکی به یک معلم آمریکایی رسید که حتی یک صدم من هم رزومه نداشت.

ثریا مطهرنیا در خصوص بنیاد وارکی، اظهار کرد: بنیاد وارکی هرساله با همکاری یونسکو از کل دنیا سعی دارد که بهترین معلم را شناسایی و معرفی کند.

وی ادامه داد: امسال از بین ۱۲۱ کشور و کاندید شدن بالغ بر ۸ هزار معلم از سراسر دنیا، بنده در لیست ۱۰ نفر برتر آن‌ها قرار گرفتم.

مطهرنیا یکی از دلایل موفقیت خود را عشق، علاقە، تعهد و وظیفە انسانی خود در قبال کودکان محروم روستاها دانست و افزود: یکی از شاخص‌هایی که بنیاد وارکی بسیار بر آن تاکید و من را به عنوان ۱۰ نفر برتر منتخب کرد؛ بحث کارهای بشر دوستانە برای کودکان روستایی و همچنین فعالیت در حوزە مرمت مدارس فرسودە و تجهیز امکانات آموزشی مدارس بودە است.

وی داشتن ارتباط عاطفی و صمیمانه با مردم روستا را یکی از دلایل موفیقت خود در این زمینه دانست و افزود: داشتن ارتباط عاطفی و صمیمانه با مردم روستا سبب شد تا والدین بچه‌ها بیشتر به حرف‌های من گوش کنند.

این معلم فداکار بیجاری گفت: اوایل خدمت خود، بسیاری از خانواده‌ها به دلیل مشکلات مالی و ... نسبت به سوادآموزی و تحصیل دختران بی‌تفاوت بودند، و در همان سال‌ها سعی کردم تا آن‌جایی که برایم مقدور است از ترک تحصیل حتی یک کودک هم جلوگیری کنم.

47231

کد خبر 1575222

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: معلم معلمان معلمان حق التدریسی وزارت آموزش و پرورش کودکان محروم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۳۸۴۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانش، معنویت و مهارت، لازمه معلم نمونه است

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: دانش، معنویت و مهارت معلمی سه گانه‌ای هستند که بدون دغدغه‌مندی در مورد تکمیل آن؛ معلم، معلم نمونه‌ای نیست.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، الهام یاوری شامگاه _ سه‌سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت _ در مراسم تجلیل از ۵۰۰ معلم نمونه منطقه‌ای و استانی اصفهان با اشاره به شباهت معلمی و انبیا اظهار کرد: به نظر می‌رسد یکی از وجوه این شباهت هدایت همه انسان‌ها به دست معلم و پیامبر است. معلم‌ها برای هم نسل‌ها و بچه‌ها دل می‌سوزانند و هدایت می‌کنند حتی اگر محدودیت اجرایی داشته باشند.

وی افزود: معلمان مسئولیت و شرح شغل نامحدودی دارند و در همه ساحت‌ها و زمینه‌های انسانی دل می‌سوزانند و خود را محدود به زمان مشخص در شبانه روز نمی‌کنند. معلمی همچون پیامبری برای افرادی است که دغدغه ایثارگرانه دارند و چشم‌داشتی ندارند و همه آن چیزی که از سرمایه‌های انسانی و مادی و معنوی دارند به پای دیگران می‌ریزند و در این مسیر حتی دغدغه تجلیل شدن ندارند.

وی با بیان اینکه روش تربیتی معلم‌ها همچون پیامبران محبت محور است گفت: معلمان برای همه گروه‌های دانش‌آموزی به یک میزان، یکسان و با حداکثر عشق و علاقه تلاش می‌کنند، شباهت دیگر معلمان و پیامبران در این است که اینها فقط با گفتار تدریس نمی‌کنند بلکه علاوه بر کلام نگاه، منش، لبخند و منش‌شان الگو و اسوه درس زندگی برای دانش‌آموزان است.

وی افزود: معلمان مثل پیامبران واجب‌التکریم هستند و دانش‌آموزان هر زمان که به قله‌ای از توانمندی برسند و ظرفیت‌های انسانی آنها به شکوفایی برسند متوجه خواهند شد که همه این تلاش‌ها مرهون زحمات معلمان است.

معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به تنها تفاوت بین معلم و پیامبر که درس‌آموز است خاطرنشان کرد: معلم و مهارت معلم خدادادی نیست اگرچه آنها در کلاس درس موید به تأیید خداوند هستند اما یکی از دغدغه‌های دائمی معلمان باید ارتقای فردی و آموختن بیشتر و رسیدن به دستاوردهای عمیق‌تر باشد. دانش، معنویت و مهارت معلمی سه گانه‌ای هستند که بدون دغدغه‌مندی در مورد تکمیل آن؛ معلم، معلم نمونه‌ای نیست.

کد خبر 751589

دیگر خبرها

  • فرشته‌هایی که بال ندارند
  • رهامی: اگر از بالا پیام برسد قالیباف رئیس مجلس می‌شود اما.../ منتخبین مجلس دوازدهم بر سر تقسیم غنائم با هم رقابت می‌کنند
  • مراسمی در تجلیل از معلمی شهید
  • دولت سیزدهم همیشه در کنار آموزش و پرورش بوده است
  • کریم منصوری: «معلمی» بزرگترین آرزویم است
  • «معلمی» بزرگترین آرزویم است
  • دیدار با الفبای علم و مهربانی پس از ۲۵ سال
  • دانش، معنویت و مهارت، لازمه معلم نمونه است
  • امسال ۱۵ نفر نیروی جدید جذب آموزش‌وپرورش می‌شوند
  • یادواره شهدای معلم شهرستان دیر برگزار شد