Web Analytics Made Easy - Statcounter

هفت دانش‌آموز استان خراسان رضوی موفق به کسب رتبه‌های برتر آزمون سراسری شدند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس ، امروز اسامی نفرات برتر کنکور سراسری اعلام شد و  نام هفت نفر از دانش آموزان خراسان رضوی در بین برترین‌های کنکور سراسری قرار گرفت.

کنکوری که سرنوشت ساز برای تمام دانش آموزان است، راه سختی که با قبولی در کنکور برای آن‌ها هموار تر می‌شود و می‌توانند رشته و علایق تحصیلی و شغلشان را به طور تخصصی تر دنبال کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین راستا  سیده مهرناز سیدی دانش آموز مشهدی و رتبه سوم علم انسانی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در مشهدمقدس اظهارداشت: متولد اردیبهشت 83 بوده و از اول راهنمایی تا مقطع دیپلم در مدرسه فرزانگان یک مشهد درس خوانده  است.

وی می‌گوید: تا به حال هزینه ای برای معلم خصوصی و یا کلاس کنکور نداده و تنها از کتاب‌های کمک درسی استفاده کرده که شاید هزینه کتاب‌های کنکورش به 10 میلیون تومان هم نرسد.

تفکیک دفترچه‌های کنکور در مدیریت زمان تاثیرگذار بود

رتبه سوم علوم انسانی ادامه می‌دهد: مدرسه کلاس کنکور برای دانش آموزان برگزار کرد اما من تنها ترم اول شرکت کردم و ترجیح دادم به سبک خودم درس بخوانم  و در تمام این مدت خود محور بودم و تنها به خودم تکیه داشتم و اگر به مشکلی بر می‌خوردم تنها از معلمان مدرسه  کمک می‌گرفتم.

سیدی در باره کنکور 1401 می‌گوید:قرار بود کنکور 1400 تنها از سطح کتاب‌های درسی باشد اما این اتفاق نیفتاد و امسال نیز کنکور واقعا سخت بود حتی سخت تر از سال گذشته،چرا که درصدهایی که امسال زدم نسبت به سال گذشته خیلی پایین تر بود؛ سال گذشته ریاضی سخت بود و امسال روانشناسی همه را غافلگیر کرد چون همیشه روانشناسی جز درس‌های ساده بود اما امسال سوالات مفهومی طرح شده بود و از دیدن سوالات واقعا شوکه شدم.

رتبه سوم کنکور ریاضی و زبان: روزی 10 ساعت درس خواندم/ از کلاس و موسسات کنکور استفاده نکردم ‌روایت رتبه سوم کنکور تجربی از رمز موفقیتش در کنکور 1401/ برنامه‌ریزی دقیق داشتم/ به پزشکی علاقه دارم 7 دانش‌آموز خراسان رضوی در کنکور 1401 حائز رتبه برتر شدند

وی عنوان می‌کند: یکی دیگر از مشکلات کنکور امسال بحث تفکیک دفترچه‌های کنکور بود که در مدیریت زمان بسیار تاثیرگذار بود؛ سه ماه مانده به کنکور اعلام کردند که قرار است دفترچه‌ها تفکیک شود و همین سبب شد  روی تست زدن‌ها نتوانیم مدیریت زمان داشته باشیم.

رتبه سوم علوم انسانی در پایان گفت: با وجود اینکه عنوان سومی کنکور علوم انسانی را کسب کرد‌ه ام و می‌توانم رشته‌های زیادی مانند حقوق را  انتخاب کنم اما با توجه به علاقه‌ام می‌خواهم ادبیات فارسی را ادامه بدهم.

بعد از کنکور پیش بینی می‌کردم که رتبه ام زیر 20 شود

احسان کلاته عربی رتبه ششم علوم انسانی نیز می‌گوید:متولد 1382 است  و از سال اول دبیرستان در مدرسه شهید هاشمی‌نژاد (سمپاد) درس می‌خواند.

وی ادامه می‌دهد:هیچ کلاس کنکوری خارج از فضای مدرسه نرفته‌ام و تنها در آزمون‌های مختلف شرکت می‌کردم  چرا که مدرسه خودش کلاس داشت و نیازهای درسی ما را برطرف می‌کرد اما برای آمادگی بیشتر در آزمون‌های مختلف شرکت می‌کردم.

کلاته عربی می‌افزاید: قبل از کنکور برای رتبه بالا تلاش می‌کردم اما بعد از کنکور پیش بینی می‌کردم که رتبه ام زیر 20 شود که خدا را شکر تلاش‌هایم بدون نتیجه نماند.هنوز برای انتخاب رشته تصمیم نهایی نگرفتم اما قبل از کنکور درباره رشته علوم قضایی تحقیق کردم و اگر شرایط تغییر نکند در رشته علوم قضایی ادامه تحصیل خواهم داد.

رتبه ششم کنکور علوم انسانی ادامه می‌دهد:کنکور امسال سوالاتش نسبت به سال قبل استاندارد تر بود البته سوالات ریاضی 1400 خیلی سخت‌تر بود ضمن اینکه امسال دفترچه‌ اختصاصی دو تا بود و  همین موضوع مدیریت زمان را از شرکت کنندگان گرفت و همین عامل سبب شد درصدها پایین بیاید و برای دفترچه اول وقت کمتری گذاشته شد.

در کنکور زمان کم آوردم

شایان بقایی نژاد رتبه نهم رشته ریاضی نیز می‌گوید: متولد مهرماه 1382 است و در مدرسه شهید هاشمی نژاد یک مشهد درس می‌خواند و  از همان اول هدفش برق صنعتی شریف بوده است و حال نیز تصمیم دارد همین رشته را ادامه دهد.

وی می‌افزاید: سه سال آخر متوسطه برای کنکور درس می‌خواندم و در هیچ کلاس کنکوری شرکت نکردم فقط در آزمون یکی دوتا از موسسات شرکت کردم اما از هیچ فیلم و ویدئو آموزشی استفاده نکردم  و تنها در همایش هایی که ماهانه در مدرس برگزار می‌شد شرکت می‌کردم.

بقایی نژاد درباره کنکور 1401 می‌گوید: از نحوه برگزاری و سوالات زیاد راضی نبودم البته کنکور امسال از 1400 خیلی بهتر بود؛ شیمی و ریاضی خیلی سخت بود اما فارسی و فیزیک به شدت ساده بودند؛ از طرفی هفت سؤال ریاضی را نتوانستم پاسخ بدهم چرا که زمان کم آوردم و این نیز طبیعی بود.

انتهای پیام/ن

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: علوم انسانی خراسان رضوی مدیریت زمان کلاس کنکور رتبه سوم کنکور 1401

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۵۵۵۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای تحویل ۱۲ هزار کلاس درس تا پایان امسال

به گزارش خبرگزاری مهر، حمیدرضا خان‌محمدی در خصوص مأموریت‌ها و مسائل حوزه نوسازی مدارس گفت: جایگاه معلم، محلی است که در آن تدریس می‌کند. هر چقدر آن مدرسه مرتب‌تر و معماری خاص داشته باشد، جایگاه تعلیم و تربیت تقویت خواهد شد. بر این اعتقاد هستیم که جایی که در تابستان بانک‌ها از مدارس خنک‌تر، در زمستان از مدارس گرم‌تر و از لحاظ نظامات معماری، بانک‌ها بهترین ساختمان را داشته باشند و مدارس ضعیف‌ترین ساختمان را داشته باشند، آن تمدن؛ آن جریان، آن روستا، آن انقلاب و … رشد نمی‌کند. یکی از مهمترین مواردی که باید به گفتمان تبدیل شود، همین موضوع است.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، افزود: هر چه بیشتر امکانات به آموزش و پرورش اختصاص پیدا کند باعث می‌شود بقیه مسیرها بیشتر رشد کنند. اگر می‌خواهیم سوخت را کنترل و مملکت‌مان را با محیط‌زیست سازگار کنیم راه آن آموزش و پرورش است. راه همه موفقیت‌ها از کوچه پس‌کوچه‌های مدرسه می‌گذرد. مدرسه اما اگر از لحاظ کالبدی نامناسب باشد، هیچ اتفاقی نخواهد افتاد. این مطالبه از جنس اینکه بتوانیم فضاهای آموزشی را طبق آن چیزی که سند تحول تعیین کرده است، باید عمومیت پیدا کند، باید به یک جریان تبدیل شود.

خان‌محمدی با بیان اینکه حداقل ۱۵۰ مدرسه داریم که معماری‌های آن‌ها بی‌نظیر است، گفت: این‌ها اگر روایت شود سطح انتظارات مدیران هم بالا خواهد رفت. نباید تصور شود که مدرسه فقط یک چهاردیواری با چند کلاس یک‌شکل است.

وی با بیان اینکه ما مدارس را از دور دوم سفرهای آقای احمدی‌نژاد تا الان تکمیل می‌کنیم، گفت: مدارس آفتاب ۱۲ سال بلاتکلیف افتاده بود و اکنون در حال تکمیل شدن است. خیرین مهمترین ارکان در مدرسه‌سازی هستند. وقتی خیرین می‌آیند می‌گویند ما از مال خود و ارث خود برای مدرسه‌سازی می‌گذریم این یعنی اینکه‌ای مسئولان، رسانه‌ها و دولتی‌ها، مجلسی‌ها، مهمترین مساله در کشور مدرسه و مدرسه‌سازی است.

معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه همگان از خنده و شادی دانش‌آموزان خوشحال می‌شوند، گفت: همچنین شأنیت و جایگاه مدرسه از نظر کالبد اهمیت دارد.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس درباره تعداد مدارسی که قرار است امسال تحویل آموزش و پرورش شود، گفت: یکی از اتفاقات خوبی که در دولت سیزدهم وجود دارد، اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام است. رئیس‌جمهور هم در ابتدای امسال در دیدار کارگزاران این را تاکید کردند. پیش‌بینی ما این است از پروژه‌های فعال، ۲ هزار پروژه را با حدود ۱۰ تا ۱۲ هزار کلاس درس را با حضور رئیس‌جمهور تحویل دانش‌آموزان عزیز بدهیم که شامل پروژه‌های آموزشی، پرورشی، ورزشی، تربیتی خواهد بود. این هدیه دولت به دانش‌آموزان خواهد بود.

کد خبر 6101141 علی قدمی

دیگر خبرها

  • تلاش برای تحویل ۱۲ هزار کلاس درس تا پایان امسال
  • زمان انتشار نتایج اولیه کنکور ارشد و معرفی شدگان دکتری اعلام شد
  • فرشته‌هایی که بال ندارند
  • آقا معلم، سالاری!
  • در نظر داریم امسال حدود ۱۱ هزار معلم در خراسان رضوی جدید جذب کنیم
  • صحرایی: امسال ۱۰۰ هزار معلم جدید استخدام می‌شوند
  • رئیس فدراسیون والیبال از جیب خودش برای تیم ملی هزینه می کند
  • ۲۵۰ کلاس درس در اسلامشهر در دست ساخت است
  • سهم دشتستان از رتبه‌های برتر کنکور افزایش یابد
  • امسال ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش اصفهان می‌شود