Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست دانشگاه فرهنگیان گفت: برگزاری دور‌های مشترک تحصیلی بین دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه‌های سطح یک به تصویب رسیده است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ رضا مراد صحرایی سرپرست دانشگاه فرهنگیان در پاسخ به تسنیم درباره جذب فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های برتر در شغل معلمی به جای تربیت دبیر توسط دانشگاه فرهنگیان اظهار کرد: صورت مسئله را نباید پاک کرد، عالم با معلم فرق دارد، حرفه‌ای بودن سایر دانشگاه‌ها را در حوزه علم می‌پذیریم اما در تربیت معلم خیر.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به همت وزیر علوم، برگزاری دوره‌های مشترک تحصیلی بین دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه‌های سطح یک به تصویب رسیده است و بخشی از نیاز به معلم را از میان دانشگاه‌های سطح یک تأمین می‌کنیم.

سرپرست دانشگاه فرهنگیان متذکر شد: موظف هستیم نخبگان را برای معلمی جذب کنیم، ماده 28 امروز وضعیت خوبی ندارد و افرادی که در آزمون استخدامی پذیرفته می‌شوند نباید بلافاصله به کلاس درس بروند بلکه باید یک سال آموزش ببینند.

صحرایی درباره مدل جایگزین آزمون استخدامی بیان کرد: برای اصلاح جذب معلم از طریق ماده 28، طرح بورس معلمی را به سازمان اداری و استخدامی ارائه کردیم و آماده هستیم تا 30 هزار نفر از دانشجویان برتر ترم هفتم دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه را شناسایی کنیم.

وی ادامه داد: اگر سازمان اداری و استخدامی، می‌خواهد برای سال آینده ردیف استخدام معلم بدهد آن را اعلام کند تا ما از میان دانشجویان برتر و با انگیزه دانشگاه‌های خوب انتخاب کنیم و آنها را برای حضور در شغل معلمی آموزش دهیم.

انتهای پیام/ 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانشگاه های سطح یک دانشگاه فرهنگیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۶۴۳۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرشته‌هایی که بال ندارند

به گزارش همشهری آنلاین، در مناطق دورافتاده و صعب‌العبور و البته محروم، معلم‌ها شرایط سخت‌تری دارند، اما باز هم حواسشان به تک‌تک بچه‌ها هست؛ مثل معلمی که یک روز تمام در راه است تا به مدرسه برسد و بخش زیادی از راه کوهستانی را هم با پای پیاده طی می‌کند یا معلمی که از جیب خودش هزینه می‌کند تا برای بخاری کانکسی که به‌عنوان کلاس درس استفاده می‌شود، نفت تهیه کند تا بچه‌ها در سرما نمانند.

چند روز پیش هم فیلمی از یک معلم بختیاری در شبکه های اجتماعی وایرال شد که برای نجات دانش‌آموزانش به دل سیلاب زد. این معلم فداکار چندین‌بار عرض رودخانه را طی کرد و بچه‌ها را یکی‌یکی به آن سوی رودخانه برد. دست‌مریزاد به این فرشته‌های روی زمین.

بیشتر بخوانید: معلم مهربان، سرطان داشت و سر کلاس می رفت خانه معلم، مدرسه کودکان کار کد خبر 850504 برچسب‌ها نیکوکاری معلمان دانش آموز

دیگر خبرها

  • ۴۶۵ داوطلب استخدامی آموزش و پرورش در بردسکن با هم رقابت می‌کنند 
  • معلم سما در جمع منتخبان شهرستان دامغان قرار گرفت 
  • فرشته‌هایی که بال ندارند
  • جذب ۲۰۰ هزار معلم طی دو سال اخیر
  • تصویب طرح جامع دومین شهرک مسکونی دولتی فارس
  • کمبود معلم در مهر امسال چگونه جبران می‌شود؛ معلمان را به اضافه کار تشویق می‌کنیم!
  • مراسمی در تجلیل از معلمی شهید
  • آغاز ارزیابی تکمیلی آزمون استخدامی صندوق تامین خسارت های بدنی
  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از چهارشنبه/۲۴۰ هزار ردیف استخدامی معلمان در دولت سیزدهم
  • آزمون میان دوره پیش کارورزی ۱۷ خرداد ماه برگزار می شود